Dé Vakopleiding.

Dé Vakopleiding Functioneel Beheer is een logisch vervolg op hét succesvolle Handboek voor de functioneel beheerder van Daniël E. Brouwer. Dé Vakopleiding is net zo praktisch ingericht als hét Handboek en voorziet de moderne functioneel beheerder van precies die handvatten, tools en skills om meer impact te kunnen maken in de dagelijkse praktijk. Dé Vakopleiding wordt gegeven door trainers uit de praktijk en wordt gekenmerkt als interactief en hands-on. Dé Vakopleiding Functioneel Beheer is een 5-daagse opleiding die in-company wordt aangeboden. Via open inschrijving bij erkende partners volg je dé Vakopleiding bij jou in de buurt.

Waarom deze vakopleiding?

Hét Handboek voor de functioneel beheerder bleek een zeer welkome aanvulling op de standaard bureau-uitrusting van de moderne functioneel beheerder. Vervolgens ontwikkelde Brouwer met zijn team van vakgenoten en kennispartners dé Vakopleiding, die voortborduurt op de succesformule van hét Handboek: praktijkgericht, hands-on en interactief. De trainers komen uit de praktijk en weten als geen ander welke praktische vaardigheden, tools en skills jij als functioneel beheerder nodig hebt om hedendaagse problemen op te lossen.
Met onze hands-on benadering leer je deze vaardigheden direct toe te passen in de praktijk en vergroot je onmiddellijk je impact.

  Voor wie is deze vakopleiding?

  De vakopleiding is zeer geschikt voor zowel de beginnende als de meer ervaren functioneel beheerders. Met de praktische aard van de opleiding onderscheiden wij ons van andere opleidingen. We benaderen elke situatie vanuit de functioneel beheerder en niet vanuit een theoretisch model. Je krijgt oplossingen aangereikt voor allerlei problemen en situaties waarmee je dagelijks te maken hebt.

   

  Dé Vakopleiding Functioneel Beheer bestaat uit 10 modules verspreid over 5 dagen. Wij verzorgen dé Vakopleiding Functioneel Beheer uitsluitend als in-company traject: ingericht naar wens en toegesneden op de kennisbehoefte van de deelnemers. Onze erkende partners bieden deze vakopleiding ook aan via open inschrijving. Ontdek op deze kaart waar jij dé vakopleiding bij jou in de buurt kunt volgen.

   X