WE HEBBEN DIT BOEK GESCHREVEN VOOR DE FUNCTIONEEL BEHEERDER!

Waarom dit boek?

De reden waarom wij zijn begonnen aan dit boek is eenvoudig. We klaagden allebei dat er geen goed boek was voor de functioneel beheerder. Dan kun je twee dingen doen: je blijft klagen tegen iedereen die het wil horen of je houdt op met zeuren en doet er iets aan. Wij kozen voor het laatste! We steken allebei veel tijd in de professionalisering van functioneel beheer. Het vakgebied moet en kan volwassener worden en daar willen wij graag ons steentje aan bijdragen.

 

Voor wie is dit boek?

Dit boek is geschreven voor dé functioneel beheerder. Het is een praktisch naslagwerk met veel tips, praktijkvoorbeelden en gereedschappen. Of je nu een beginnende of meer ervaren functioneel beheerder bent, je zult in dit boek oplossingen vinden voor allerlei problemen en situaties waarmee je in je dagelijkse werk te maken krijgt.

Ontwerp van het boek.

We vinden de aanpak en het ontwerp van een boek bijna net zo belangrijk als de inhoud. We zijn dan ook continu op zoek naar manieren om iets nog simpeler uit te leggen. We streven in dit boek een vorm van minimalisme na door alleen dat te laten zien wat voor jou als lezer waarde toevoegt. De rest laten we weg.

Bovendien willen we onze ideeën toegankelijk maken voor iedereen, ook voor beginnende functioneel beheerders en zelfs voor mensen buiten het vakgebied. Daarom proberen we zo min mogelijk vaktermen te gebruiken. En omdat we allebei nogal visueel zijn ingesteld, hebben we veel illustraties in het boek verwerkt. Waarom? Zodat je in één oogopslag kunt zien wat we bedoelen – een illustratie zegt nou eenmaal meer dan duizend woorden en de informatie blijft ook beter hangen. Ook hier passen we minimalisme toe – de illustraties zijn simpel, maar wel duidelijk en compleet.

Leer impact maken

Jij wilt groeien!?

Wil je groeien als functioneel beheerder? Wij helpen je om meer impact te maken!

Kennismaken?

Wij zijn altijd bereikbaar voor al je vragen. Neem contact met ons op!

Contact.

Vakopleiding Functioneel Beheer B.V.
Jachtlaan 186
7312 CL Apeldoorn
+ 06 14 31 69 11

Passie.

Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde trainers. Interesse?

Stuur ons een e-mail.

X