INCOMPANY TRAININGEN

Waarom een incompany training?

Een incompany training is een de effectiefste vorm van trainen. Daarbij is een incompany training flexibel, efficiënt en goedkoper dan een open training.

Andere voordelen zijn:

Een hechter team – Een van de voordelen van een incompany training is dat het team er hechter van wordt. De medewerkers hebben hetzelfde vertrekpunt en spreken dezelfde taal.

Deelnemersgemak – Een incompany training wordt altijd gepland wanneer het u uitkomt. We kunnen de training bij u op locatie geven of op een locatie bij u in de buurt. Hierdoor hoeven uw medewerkers niet te reizen.

Kosteneffectief – U betaalt per training en niet per persoon. Zo haalt u veel meer rendement uit uw investering. Vanaf twee tot drie deelnemers is een incompany training vaak al voordeliger dan losse inschrijvingen bij een open training.

Maatwerk – De incompany trainingen zijn bijna altijd maatwerk. Zijn de vijf dagen van de vakopleiding een te grote investering voor u en uw bedrijf of hebt u alleen interesse in bepaalde modulen? We kunnen onze training altijd aanpassen aan uw wensen en mogelijkheden.

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en advies op maat.

Adres

Vakopleiding Functioneel Beheer
Jachtlaan 186
7312 CL Apeldoorn
info@vakopleidingfunctioneelbeheer.nl

©2020 Alle rechten voorbehouden

Freshly designed and developed by Merkbaar Media

X