Klantverhalen.

We kunnen natuurlijk zelf vertellen hoe we je helpen met onze diensten en service. Maar het is veel interessanter als onze klanten vertellen wat hun ervaringen met onze diensten zijn. We laten onze klanten daarom graag aan het woord. Hun ervaringen lees je hieronder:

Certe.

Ons doel was het eens te worden over de inrichting van functioneel beheer, het gebruik van beheerprocessen vast te stellen en handige tools te introduceren.

Livio.

“Wij zochten een uitgangspunt om echt te starten met functioneel beheer binnen onze organisatie. We zochten een punt waarop we als team verder kunnen omdat we dan allemaal met dezelfde handvatten een manier van werken kunnen maken.”

Logicx.

“De trainer die de cursus kwam geven, is tevens zelf ook gewoon werkzaam binnen het vakgebied, heeft veel ervaring en was erg goed in staat op onze casussen te gebruiken in de lesstof.”

 

Provincie Fryslân.

“Er was onmiddellijk een klik. Over de inhoud, over de praktische opzet, over onze wens om de verbinding met Informatie Management te realiseren en over de flexibiliteit om de lesstof om te buigen naar onze praktijk en de training bij ons “in house’’ te verzorgen.”

 

University of Twente.

Wat mij betreft een goed streven om (nieuwe) Functioneel Beheerders deze opleiding te laten doen om als basis te laten dienen voor een (enigszins) uniforme werkwijze binnen (verschillende) Functioneel Beheer-teams.