Kerngebruikerstraining

Deze training is -zoals de naam al doet vermoeden- bedoeld voor kerngebruikers. Dé kerngebruikerstraining is net zo praktisch ingericht als de Vakopleiding Functioneel Beheer en voorziet de moderne kerngebruiker van precies die handvatten, tools en skills om meer impact te kunnen maken in de dagelijkse praktijk. De kerngebruikerstraining wordt gegeven door trainers uit de praktijk en wordt gekenmerkt als interactief en hands-on. Deze ééndaagse training wordt in-company aangeboden en in samenwerking met HC&H Connect en de Vakopleiding Functioneel Beheer.

Karakter van de opleiding

De rol van kerngebruiker binnen een organisatie is essentieel voor het efficiënt en effectief kunnen inzetten van geautomatiseerde oplossingen en systemen. Bijvoorbeeld tijdens de implementatie van een nieuwe applicatie of nieuw proces en in de eerste periode hierna is die rol van nog groter belang. Kerngebruikers zijn het eerste aanspreekpunt voor eindgebruikers bij vragen rondom de verschillende (geautomatiseerde) bedrijfsprocessen, maar zijn ook de voelsprieten voor de functioneel beheerders.

 Kortom, kerngebruikers zijn essentieel voor het perfect functioneren van de informatievoorziening!

Leren door zelf te doen

De kerngebruikerstraining behandelt verschillende onderwerpen:

  • De rol van de kerngebruiker
  • Triggermanagement
  • De belanghebbenden
  • Gestructureerd problemen oplossen
  • Procedures, processen en werkinstructies
  • Praktijkopdracht: klaar voor de toekomst?

De training combineert kort en bondige theorie met veel praktijkopdrachten. Wij zijn er van overtuigd dat je leert door theorie direct toe te passen in de praktijk!

De theorie en opdrachten worden aangevuld met praktijkcasussen vanuit de (corporatie) ervaringen van de trainer. Natuurlijk is er ruimte voor inbreng van de deelnemers zelf.

Voor wie is deze opleiding?

Iedere kerngebruiker, zowel de beginnende als de meer ervaren kerngebruiker, kan deelnemen aan de training. De inhoud van de training is hier op af te stemmen. 

Opleidingsvorm

  • 1 dag
  • Actieve participatie van deelnemers
  • Fysiek (eventueel online)

De trainers

De training wordt verzorgd door ervaren trainers, die minimaal gecertificeerd zijn als Functioneel Beheer Specialist en Lean Green Belt. Daarnaast hebben onze trainers ruime ervaring binnen het vakgebied van Informatiemanagement, functioneel beheer in diverse sectoren.

Loading...