Selecteer een pagina

Logicx.

functioneel beheerders

bergingsvestigingen

auto verplaatsingen per jaar

“Het was geen cursus met veel ‘droge’ stof, maar juist op de Logicxpraktijk gericht

Mathieu Vroom – Change Coördinator

Over Logicx

Mobiliteit verandert. Net als de wensen van onze klanten. Daarom zijn we volop in beweging om aan die veranderde vraag te voldoen.  Dat los je niet op met vervangend vervoer of transport alleen. 

Logicx combineert krachtige mobiliteitskennis, innovatieve ICT,  eigen meldkamer en vestigingen, een vloot jonge voertuigen, transportmiddelen, een geavanceerd reserveringssysteem  en een landelijk dekkend partnernetwerk met vernieuwende ideeën voor mobiliteit.  Alles om hun klanten 24/7 mobiliteit te leveren. Nu en in de toekomst.

Waarom hebben wij voor de Vakopleiding Functioneel Beheer gekozen?

Vanuit de functioneel beheerders was het verzoek gekomen een training/ opleiding te kunnen doen voor hun vakgebied.

Deze opleiding is het geworden. De spoeling was ook dun, er zijn geen andere cursussen op dit gebied die op deze wijze worden gegeven. We wilden juist geen BISL achtige training, maar interactie.

Deze training is vrij nieuw en juist gericht op praktijksituaties met veel discussie en interactie op de door onszelf aangedragen onderwerpen.

Wat heeft de Vakopleiding Functioneel Beheer jullie gebracht?

De trainer die de cursus kwam geven, en tevens ook gewoon nog werkzaam is binnen het vakgebied,  heeft veel ervaring en was erg goed in staat om onze casussen te gebruiken in de lesstof.

Mede hierdoor is de opleiding erg goed gevallen bij alle deelnemers. Het was geen cursus met veel ‘droge’ stof, maar juist op de Logicxpraktijk gericht, waarbij hij toch in staat was alles uit het boek te behandelen.

Alle deelnemers waren vooraf, ten tijde van en achteraf erg enthousiast en geven aan veel handvatten te hebben gekregen om  hun vak binnen Logicx beter uit te kunnen oefenen.

Iedereen heeft een deelname certificaat ontvangen en mag indien gewenst ook nog gaan voor certificering later